SON DAKİKA



Haber > Spor > Tayfur Bingöl'e Süper Lig'den talip!

Tayfur Bingöl'e Süper Lig'den talip!

25 Temmuz 2024 Perşembe - 13:27




Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Beşiktaş'ta forma giyen yerli futbolcuyu transfer etmek istiyor.





Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, teknik direktörü Arda Turan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. İstanbul ekibi, Beşiktaş'ta forma giyen yerli futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Sercan Dikme'nin haberine göre Eyüpspor, Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl'ü kadrosuna katmak istiyor. Eflatun-Sarılı ekip, 31 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için Beşiktaş ile görüşüyor.

1 YILLIĞINA KİRALANABİLİR

Tayfur Bingöl, gelecek sezon planlamasında kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alıyor. Bingöl 1 yıl kiralık olarak Beşiktaş'tan ayrılabilir.

KARİYERİ

Hacettepe alt yapısından yetişen Tayfur, 2016-2019 yılları arasında Göztepe'de oynamıştı. Göz-Göz'e 2016-2017 sezonunda gelen 31 yaşındaki oyuncu o sezon İzmir ekibiyle 1. Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşadı. 2 sene de Süper Lig'de Göztepe formasını terleten tecrübeli kanat oyuncusu ardından Bursaspor ve Alanyaspor formalarını giydi.

SEZON PERFORMANSI

2022-2023 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Tayfur Bingöl geçen sezon 19 resmi maça çıkıp 1 gol attı ve 1 de asist yaptı.  



SPORX

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap