SON DAKİKA



Haber > Spor > 15 Temmuz Rize'ye vurdu

15 Temmuz Rize'ye vurdu

03 Eylül 2016 Cumartesi - 09:10




Yeşil-Mavili ekibin teknik patronu Karaman, transfer döneminde istedikleri oyuncuları alamamalarının nedenini 15 Temmuz’daki darbe girişimine bağladı





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transfer döneminde yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Karaman, ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı teklif yapılan birçok oyuncunun Rize’yi tercih etmediğini belirtirken, yabancı oyuncu konusunda istedikleri isimleri alamadıklarını söyledi. Karaman, “Transfer etmek istediğimiz birçok oyuncu ülkede yaşanan terör olaylarını bahane ederek bize gelmedi. Terör olayları yabancı oyuncuların bakış açılarını değiştirdi. Son gün transfer ettiğimiz Avusturya milli takımının banko oyuncusu Jakob’un eşi buraya gelmek istemedi. Ben kendisiyle defalarca telefonda konuştum” dedi. Karaman, şöyle devam etti: “Futbolcu da çok karakterli çıktı. Dünyanın en sakin şehri Luzern’de yaşayan çift Rize’ye geliyor. Diğer yandan İtalyan Davide , Rumen takımı Cluj’un takım kaptanı. Duruşu olan, sahada ne istediği bilen tam bir takım oyuncusu. Bu iki isim bize fayda verecektir. Kadroda alternatif oyuncu sayısı arttı.”

Ligin en genç takımıyız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yeni sezonda ligin en genç ekibi olduklarına dikkat çekti. Karaman, şöyle konuştu: “Ligin en genç takımı biziz. Yaş ortalamasını 4 yaş birden düşürdük. 30 yaş üstü futbolcu kadromuzda yok. Diğer tecrübeli isim sayabileceğimiz Ahmet İlhan, Mehmet Akyüz, Orhan Ovacıklı. Bunların üçü de takım kaptanımız zaten.”

İki farklı görüntü vardı 

Karaman ilk iki haftalık periyotta iki farklı görüntü sergilediklerini ifade etti. Karaman, “Bu takım yeni kuruldu. İlk iki haftada oynadığımız Konyaspor maçında hırslı, mücadele gücü yüksek, sahada ne istediğini bilen bir takım vardı. Karabük deplasmanında ise tam tersi bir görüntü... 3-0’lık mağlubiyetin faturası birilerine elbette kesilecek. O isimler tribüne çıkacak. Böyle basit gol yemek veya bomboş pozisyonda golü yapamamak, pas vermemek olacak iş değil” dedi. 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap