SON DAKİKA



Haber > Spor > 18 puan gasp edildi

18 puan gasp edildi

23 Şubat 2016 Salı - 10:04




Trabzonspor, bu sezon hakem kararlarının tartışıldığı maçlarda toplam 18 puan kaybetti. Bordo-Mavililer’in yüzü hakemlerden yana hiç gülmedi.





Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması Türk futboluna damga vurdu. Bu sezon hakem kararları ile adeta çileden çıkan Karadeniz ekibi, maddi ve manevi büyük sıkıntılara maruz kalırken, son maçta yaşanan gelişmeler ise Trabzonspor'da bardağı taşıran son damla oldu. Özellikle bu sezon Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan iki maçta da hakem kararları maçın önüne geçti. Ligin ilk yarısında hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta ve son olarak istanbul'da oynanan maçta hakem Deniz Ateş Bitnel verdiği kararlarla Bordo- Mavili kulüp çileden çıktı ve tartışılan hakem kararları sonrası Trabzonspor sahadan iki maçta da mağlup ayrıldı. Süper Lig'de 27 puanla 9. sırada bulunan Trabzonspor, bu sezon hakem kararlarının tartışıldığı maçlarda toplam 18 puan kaybetti

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap