SON DAKİKA



Haber > Spor > 52 Orduspor hata yapmadı

52 Orduspor hata yapmadı

01 Mayıs 2023 Pazartesi - 13:08




3. LİG 1. Grup'ta play-off mücadelesi veren 52 Orduspor Fk dün kendisi gibi aynı hedefler peşinde koşan Karşıyaka ile deplasmanda kritik bir sınav verdi.





3. LİG 1. Grup'ta play-off mücadelesi veren 52 Orduspor Fk dün kendisi gibi aynı hedefler peşinde koşan Karşıyaka ile deplasmanda kritik bir sınav verdi. İlk yarıda geliştirdiği atakları değerlendiremeyen Mor-Beyazlılar, devreye golsüz eşitlikle gitti. İkinci devrede oyuna ağırlığını koyan 52 Orduspor FK aradığı golü 63’ncü dakikada Sefa Küpeli’nin golüyle buldu. Bu golün ardından oyunun hakimiyeti eline geçiren 52 Orduspor FK 90+4’ncü dakikada Batuhan Er’in kaydettiği golle 2-0 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

STAT: Alsancak/İzmir

HAKEMLER: Tolga Akbaba **, Enes Berk Güçlü **, Hüseyin Sepetçioğlu **

KARŞIYAKA: Yusuf **, Cenk **, Metin **, Ertuğrul **, Mustafa Aşan **, Yılmaz **, Caner ** (Dk.66 Fatih **), Özgür **, Fatih Taşdelen **, Emre Gemici **, Ali Say **

52 ORDUSPOR FK: Taha **, Sinan **, Yalçın **, Nazmi **, Erhan **, Sergen **, İrfan Başaran ** (Dk.58 Furkan **), Batuhan Aktaş ** (Dk.77 Gökhan Erdöl **), Batuhan Er **, Nevzat **, Özgen ** (Dk.38 Sefa **)

GOLLER: Dk.63 Sefa Küpeli, Dk.90+4 Batuhan Er (52 Orduspor FK)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap