SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay tedirgin!

Akçay tedirgin!

26 Şubat 2016 Cuma - 14:02




Trabzonspor’un rakibi Osmanlıspor’ın Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın tedirgin olduğu dile getirildi.





Trabzonspor’un yarın kendi sahasındaki rakibi Osmanlıspor’ın Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın tedirgin olduğu dile getirildi. SporYorum'un haberine göre, Trabzon doğumlu olan ve İdmangücü altyapısında başladığı antrenörlük kariyerinde birçok takımda görev yapan Bordo-Mavili kulübün altyapısında da uzun süre çalışıp, iki sezon önce de A takımın teknik direktörü olan Akçay’ın çok kritik bir aşamada oynanacak olan karşılaşmada taraftarın tepkisi ve olası eylemlerden çekiniyor.

SADECE FUTBOL TOPUYLA İLGİLENİN

Trabzonspor’un, Galatasaray maçında Deniz Ateş Bitnel tarafından adeta linç edilmesi sonrasında gerilen ortamda kendilerinin de kurban edilebileceğinden korkan Akçay’ın, futbolcularını da, “Sakın ola ki, sahada rakibi ya da tribünleri tahrik edecek davranışlar sergilemeyin. Trabzonspor taraftarı çok gergin ve bir tatsızlık yaşanmasın. Sahada kendinizi sadece futbol topuna verin. Hakemle de rakiple de sakın oynamayın” diye uyardığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap