SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay'dan gözdağı!

Akçay'dan gözdağı!

13 Ağustos 2013 Salı - 09:34




Akçay futbolcularına gözdağı vererek, “Benim için isimin bir önemi yok. Takımın başarısı için yüreğini ortaya koyan, beni iyi olduğuna inandıran bu ta





Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay futbolcularına gözdağı vererek, “Benim için isimin bir önemi yok. Takımın başarısı için yüreğini ortaya koyan, beni iyi olduğuna inandıran bu takımda oynar” dedi. Hiçbir zaman isimlere takılı kalmadığını belirten Akçay, “Hepimizin tek isteği Trabzonspor’un başarısı. Bu uğurda savaşan benim için hep bir adım önde olacaktır” diye konuştu. Kenarda bekleyenler veya kadroya giremeyenlerin küsmemesi gerektiğinin de altını çizen Mustafa Akçay, “ Lig uzun bir maraton, herkes her an oynayacakmış gibi hazır olmalı. Dolayısıyla herkese ihtiyacımız olacak. Bu yolda bir çok kez sevinip, üzüleceğiz. Ancak birbirimize olan inancımızı saygımızı asla yitirmeyeceğiz. Yaptığımız işin hakkını vermek için sonuna kadar savaşacağız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap