SON DAKİKA



Haber > Spor > Akyazı için Dortmund'la randevu

Akyazı için Dortmund'la randevu

25 Şubat 2016 Perşembe - 18:07




Almanya'nın Dortmund kentinde devam eden Trabzon Günleri kapsamında bir araya gelen iki kentin belediye başkanları sportif işbirliği konusunda da görü





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önümüzdeki sezon açılması planlanan Akyazı Stadı'nın açılış müsabakasının Trabzonspor ile Borussia Dortmund arasında oynanması konusunda Dortmund Belediye Başkanı Ulrich Sierau'ya teklifte bulundu. Alman Belediye Başkanı ise Gümrükçüoğlu'na burada bulundukları süre içerisinde Borussia Dortmund yetkilileriyle görüşebileceklerini vurgulayarak, "Eğer maç olursa bu sayede Trabzon ile Dortmund arasında THY aracılığı ile direk uçuşların olabileceğini göstermiş oluruz. Bu sayede iki şehir ve ülke arasında lojistiğin ne kadar kolay yapılabileceğini de ispatlarız" diye konuştu. Buna göre her iki kulübün de programlarının uyması halinde Akyazı'nın açılış müsabakasının Trabzonspor ile Borussia Dortmund arasında konusunda prensip kararı alındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap