SON DAKİKA



Haber > Spor > Araklı'ya çok yakışacak

Araklı'ya çok yakışacak

14 Ekim 2023 Cumartesi - 14:54




Gençlik ve Spor Bakanlığı Araklı Güreş Antrenman sahası hizmete giriyor.





TRABZON Araklı ilçemiz güzel bir tesise daha kavuşacak. Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Araklı'nın gururu Selçuk Çebi’nin de bu tesisin yapılması  noktasında büyük emeği var. Tesisin yüklenici firması Araklı'nın genç evladı Çetin Çebi'de bu güzel eserin mimarlarından. Bir ay içinde hizmete girecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Araklı Güreş Antrenman sahası birçok sporcuya ev sahipliği yapacak.

ARAKLI SEVDAMIZ HER SEYIN ÖNÜNDE GELİR

TESİS ile ilgili konuşan Çetin Çebi, “Küresel bazda ekonomik problemler yaşayan firmaların yanında bu projede de maddi kalıplar yaşayan firmamızın tek neşe kaynağı böyle bir yatırımı zararına da olsa yaparak Araklıya kazandırmak olmuştur. Gençlerimizin sağlıklı bir yaşam sürmelerini spor ahlakı kazanmalarını sağlamak için çektiğimiz maddi zararı zerre kadar düşünmeyen bir anlayışla sevgiyle,özveriyle icra ettiğimiz projemiz Araklımıza hayırlı olsun” dedi.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap