SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda tek başına maç kazandıramaz

Arda tek başına maç kazandıramaz

21 Temmuz 2016 Perşembe - 11:49




Başakşaehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı A Milli Takım'ın EURO 2016'daki sistemini eleştirdi ve Arda Turan'a sahip çıktı.





Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avcı, EURO 2016’daki başarısızlığı net bir dille eleştirdi.

"ARDA'DAN BİR ŞEYLER BEKLEMEK YANLIŞ"

"Arda 16 yaşından beri elimizde büyüyen bir oyuncu. Milli takım sonrası mesaj yolladım. ‘Sakın hiçbir şeye cevap verme, konuşma. Ne kadar uzak kalırsan o kadar daha değerli olacaksın’ dedim. Yaşananların ne olduğunu bilmiyorum. Bir Türk oyuncusunun Barcelona’ya transfer olması, 6 ay oynamadan takımda yer bulması çok önemli. Biz milli takım olarak ‘takım organizasyonu’ içinde olan bir ekip değildik. Arda takım oyununda sorumluluk alan bir oyuncu. Ama bu kadar dağınık bir takım içinde yalnızca Arda’dan bir şeyler beklemek yanlış. Atletico’dayken milli takım hocası olarak konuşuyorduk. ‘Senden ne istiyor hocan’ diyordum. ‘Sadece topu tutmamı istiyor’ dedi. Çünkü sistemin bir parçasıydı. Buradaysa sadece Barcelona’da oynuyor diye milli takıma maç kazandırmasını bekleyemezsiniz. Böyle bir şey olamaz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap