SON DAKİKA



Haber > Spor > Artık kazanmak zorundayız!

Artık kazanmak zorundayız!

25 Şubat 2014 Salı - 09:29




Teknik patron Tütüneker, ligin alt sıralarından kurtulmak zorunda olduklarını belirterek, öncelikli hedeflerinin Galatasaray olduğuna dikkat çek





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, hafta sonu kritik bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi. Tütüneker, "Ligde bulunduğumuz durum ortada. Bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Bursaspor karşısında iyi oynamamıza rağmen gol atmayı başaramadık. Bu tip maçlarda yakaladığın pozisyonları iyi değerlendirmeliyiz. Rakibimiz ise pozisyonları iyi değerlendirdi. Önemli olan futbol değil sonuçtur" dedi. Takımına son derece güvendiğini söyleyen Tütüneker, "Galatasaray karşısında kazanacak güçteyiz. Önemli olan, iyi futbolumuzun üzerine koyarak mücadele etmektir. Bursa maçında iyi mücadele ettik ancak gol atamadık. Pazar günü oynayacağımız Galatasaray maçında erken gol bulmamız gerek. İyi bir ekibiz ve iyi mücadele ediyoruz. Bunu gol veya gollerle süslememiz gerekiyor ki bulunduğumuz konumdan uzaklaşalım" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap