SON DAKİKA



Haber > Spor > ASKF'den kınama!

ASKF'den kınama!

07 Kasım 2017 Salı - 16:19




ASKF Yönetim Kurulu, Zeyneloğlu’nun Kurt’a yaptığı fiili saldırı sonrasında kınama mesajı yayınladı.





Trabzon ASKF yönetim kurulu Hekimoğlu Doğan-Bahçecikspor arasında oynanan müsabaka sonrasında Bahçecikspor yöneticisi Kemal Zeyneloğlu’nun Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt’a yapılan fiili saldırıdan dolayı kınama mesajı yayınladı.

Mesajda: “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde iki Trabzon takımı arasında oynanılan müsabakada çirkince ve kontrolsüz yapılan hareketler Trabzon futboluna zarar vereceği gibi camialarda husumetlere de yol açacağından bu tür hareketlerden uzak durulması, fair-play’e ve talimatlara aykırı davrananların camialardan uzaklaştırılması, fahri bir görev olarak futbol faaliyetlerine emeğini, parasını ve zamanını veren bu insanların huzurunu sağlayacaktır. Bahçecikspor camiasını bu kendini bilmez şahsın yaptığı ahlak dışı hareketler asla bağlayamaz.

Müsabaka esnasında spor ahlakına yakışmayan davranışlar sergileyen Kemal Zeyneloğlu’nun Bahçecikspor’da 19 yıl başkanlık yapmış, onursal başkan seçilmiş Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt’a bırakın sözlü ifadeyi fiili müdahalede bulunulması akıklara sığmayan bir davranıştır.

Aynı zamanda ASKF Başkan Yardımcısı ve Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı olan Zeki Kurt’un ve camialarının gereğini yapacağından hiç kimsenin endişesi olmasın. Zira ne veremeyeceğimiz bir hesabımız ne de göremeyeceğimiz bir işimiz bu güne kadar olmamıştır ve olamayacaktır da. Tüm spor kamuoyuna duyurulur”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap