SON DAKİKA



Haber > Spor > Asla taviz vermeyiz

Asla taviz vermeyiz

08 Mart 2018 Perşembe - 19:46








ASKF Yönetim Kurulu, İyi Parti İl Başkanı Hasan Saka ve yönetimi ziyaret etti. Ziyarettes konuşan ASKF Başkanı Cahit Erdem, “Hasan Saka’nın Akçakalespor Kulübü başkanı ve ASKF Üst Kurul delegesi olduğunu ifade ederek, uzun yıllar amatör olarak futbol oynamış, halen doğa sporları ile aktif ilgilenen bir sporcu kardeşimizin siyasi bir partide il başkanlığı yapması ve Yavuz Selim Sahası konusunda duyarlı açıklamalar yapması bizleri mutlu etti. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek üst kurul delege kartını takdim etti.

İl Başkanı Hasan Saka da ASKF yönetiminin kendisini ziyaretinden dolayı gururlandığını, çalışmalarını yakından takip ettiğini, Trabzon’da spor adına yapılan her etkinliği desteklediklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde, Yavuz Selim Sahası ve Söğütlü Sahası hakkında açıklamalarda bulunacaklarını söyleyen Saka, Atatürk’ün yolundan ve düşüncelerinden asla taviz vermeyeceklerini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap