SON DAKİKA



Haber > Spor > Atamayana atarlar

Atamayana atarlar

20 Eylül 2015 Pazar - 09:56








İki takım da yüksek tempoda maça başladı. Her iki takımın sistemi 4-2-1-3’tü. Trabzonspor stoperleri Douglas ve Mustafa Yumlu Burak’ı sahadan sildiler. Orta sahada M’bİa ve Okay’ın iyi oyununa Özer de katılınca, Trabzonspor daha çok pozisyona girmeye başladı. İlk yarıda Trabzonspor’un sağdan, soldan yaptığı ortalarda pek fazla önemli pozisyon yoktu. 37. dakikada Özer’in pasında N’Doye yüzde yüz karşı karşıya kaldığı topu dışarı attı. Bu Trabzonspor için önemli bir fırsattı. Trabzonspor ikinci yarıya daha atak başladı.

İlk yarıda kötü oyun sergileyen Erkan Zengin ikinci yarıya iyi başladı. Soldan yapmış olduğu ortada Galatasaray gol pozisyonunu çıkarttı. Yine akabinde N’Doye’nin Marin ile yapmış olduğu harika asist ile Erkan 2 metreden topu direğe nişanladı. Maçın dönüm noktası bu idi. Bu golü atsak belki de arkasından goller gelecekti. 60. dakikada penaltımız verilmedi. Yakın mesafede dahi olsa tartışılır bir pozisyondu. Sol taraftan Marin, Erkan ve Özer’in getirmiş olduğu toplarda Galatasaray defansı zor durumlarda kaldı.

Bu arada Galatasaray’ın yapmış olduğu kontra ataklarda 62. dakikada Sinan’ın şutu alt direkten geri döndü. Sakatlanan Burak, Umut ile değiştirildi. 75. dakikada Umut’un kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Onur iyi kurtardı. Trabzonspor’da Şota Salih’i sağ beke, Cavanda’yı sol beke çekerek Constant’ı oyundan aldı. İlk yarım saatte Constant ve M’bia’nın yemiş olduğu sarı kartlar bu oyuncuların agresif oynamasını etkiledi. Yine Umut Bulut’un son dakikada vurduğu şutu Onur iyi çıkarttı.

Galatasaray ise Bilal’in frikik atışında kaleci Onur’un büyük hatasıyla M’bia’ya çarpan top, şanssızlık eseri Trabzonspor’un kalesine gitti. Karşılıklı kaçan goller vardı ama Trabzonspor daha çok pozisyona girip şanssızlık yaşadı. Trabzonspor seyircisi muhteşemdi. Burada seyirciyi de çok üzüldüm. Trabzonspor seyircisini takıma destek vermesi gerektiğine inanıyorum. ‘Mehmet Ekici neden oynamadı?’ diye de Şota hocaya soruyorum. Trabzonspor’un bence en iyileri Cavanda, Okay, M’bia, Özer, Constant’tı. Maalesef atamayana atarlar. Trabzon’a yazık oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap