SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker'de kral biziz!

Avni Aker'de kral biziz!

23 Ocak 2016 Cumartesi - 10:50




Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Yusuf Erdoğan, pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçına odaklandıklarını söyledi, sahalarındaki seriyi bozmayacaklar





Spor Toto Süper Lig’de yarın Beşiktaş’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da genç oyuncu Yusuf Erdoğan, bu maçı mutlaka kazanacaklarını söyledi. Bursaspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen, kupada oynanan Adanaspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında attığı gollerle dikkat çeken yetenekli futbolcu, Beşiktaş’a da gol atacağına inandığını ifade etti. Hocasının forma vermesi halinde elinden geleni yapacağını vurgulayan Yusuf, “Ligin ilk yarısında İstanbul’daki maçta Beşiktaş’a gol atmıştım. O maçı kazanmıştık. İnşallah Avni Aker’deki maçta da gülen biz olacağız. Ligde sahamızda oynadığımız son üç maçımızı kazandık. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Umarım taraftarlarımız da bu maçta tribünleri doldurup bize destek olurlar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap