SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa arenasındaki goller daha değerlidir

Avrupa arenasındaki goller daha değerlidir

06 Eylül 2013 Cuma - 09:32




Trabzonspor’un Polonyalı oyuncusu Adrian, milli takımın kampında ülke basınına yaptığı açıklamalarda, Bordo-Mavili takımın UEFA Avrupa Ligi’ndeki şans





Trabzonspor’un Polonyalı oyuncusu Adrian, milli takımın kampında ülke basınına yaptığı açıklamalarda, Bordo-Mavili takımın UEFA Avrupa Ligi’ndeki şansını değerlendirdi. Gruptaki favorinin şüphesiz Lazio olduğunu belirten Adrian, ancak Lazio’nun yenilmez bir takım olmadığını söyledi. Adrian, gruptaki tüm takımların güçlü olduğunu ifade ederek dikkatli olacaklarını vurguladı. Öte yandan kendi performansıyla ilgili de konuşan Adrian, "Şu anda şikayet edebileceğim bir şey yok ancak daha önce de Trabzonspor’da güzel zamanlarım oldu tabii, Türkiye Kupası’nda birkaç gol atmıştım. Ancak şimdi hem Türkiye liginde hem de Avrupa’da daha çok gol kaydetmek istiyorum. Avrupa arenasındaki gollerin daha değerli olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap