SON DAKİKA



Haber > Spor > Aytaç seferberliği!

Aytaç seferberliği!

23 Şubat 2016 Salı - 17:12




Osmanlıspor maçı öncesinde Teknik Direktör Hami Mandıralı kara kara düşünmeye başladı.





Trabzonspor’da sakat ve cezalı futbolcuların sayısının 10’a ulaşmasıyla birlikte Osmanlıspor maçı öncesinde Teknik Direktör Hami Mandıralı kara kara düşünmeye başladı. Özellikle sağbek olarak oynayabilen Salih Dursun ile Cavanda’nın cezalı duruma düşmelerinin ardından bu bölgeye Bosingwa’nın çekileceği bilinirken, sol bekte ise Musa Nizam’a forma verileceği belirtiliyor. Ayrıca bu bölgede Yusuf Erdoğan’ın da oynayabileceği konuşuluyor.

ORTA ALAN ADETA ÇÖKÜŞ YAŞADI

Stoper Aykut Demir’in de cezalı duruma düşmesi, Douglas’ın da cezasını henüz doldurmamış olmasından dolayı SporYorum'un haberine göre Akakpo’nun bu bölgeye kaydırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Akakpo’nun ön liberodan stopere kaydırılmasıyla birlikte bu kez de orta sahada büyük bir kriz yaşanacak. Özer Hurmacı’nın kırmızı kart cezalısı olması, bu alanın değişmezleri Okay Yokuşlu ve Mehmet Ekici’nin sakatlıklarının bulunması burada tek çare olarak Aytaç Kara’yı öne çıkarıyor.

O İYİLEŞİRSE RAHATLAMA OLACAK

Aytaç’ın geçen hafta içi idmanda sakatlanması nedeniyle Galatasaray maçında forma giyememesinin ardından Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın özellikle sağlık kuruluna bu oyuncunun Osmanlıspor karşılaşmasına mutlaka yetiştirilmesi gerektiği yönünde rapor verdiği vurgulandı. Aytaç’ın iyileşmesi halinde bu bölgedeki sorunun bir ölçüde ortadan kalkacağı düşünülüyor. Yine de Osmanlıspor karşılaşmasında kadro zafiyetinin takıma olumsuz yansımasından korkuluyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap