SON DAKİKA



Haber > Spor > Balotelli hamlesi

Balotelli hamlesi

02 Haziran 2014 Pazartesi - 17:53




Galatasaray, Drogba’nın boşluğunu dünyaca ünlü bir yıldızla kapatacak. Sarı-kırmızılı yönetim, Mario Balotelli için resmi girişimlere başlıyor.





G.Saray, Drogba ve Sneijder’den sonra bir süperstarı daha kadrosuna ses getiren bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Dünya’nın en iyi golcüleri arasında gösterilen Mario Balotelli için Milan’ın kapısını çalacağı öğrenildi. Sezon içinde Milan forması giyen ünlü forvet için bir çok defa nabız yoklayan yönetim bu kez resmen harekete geçiyor. Başkan Ünal Aysal bu hafta içinde Milano’ya giderek, kırmızı-siyahlılar ile masaya oturacak. Roberto Mancini’nin Manchester City’den öğrencisi olan 23 yaşındaki golcü büyük bir sürpriz yaptı. İtalya ile Dünya Kupası’na gidecek olan Balotelli, milli takım kampında sosyal medyada ki hesabında profil resmine aslan fotoğrafı koydu. Bu gelişme sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap