SON DAKİKA



Haber > Spor > Bandırma'da kolbastı

Bandırma'da kolbastı

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:56








Banvit üstünlüğüyle başlayan zorlu Bandırma deplasmanında Trabzonspor Medical Park her zamanki gibi rakibini arkadan takip etti. Aradaki fark fazla açılmadan sürekli oyunu kontrolde tutarak rakibinin hep ensesinde oldu. Son periyotta ipleri koparmak istese de rakipler birbirlerine şans tanımadılar desek yeridir.

Müthiş çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta seyirciler büyük zevk alarak izledi. Takım maçları kazanıp sporcuların da özgüvenleri yerine gelince başarı kaçınılmaz oluyor. Başantrenör Nenad Markovic takıma katkı sağlayarak takım içinde birlik ve beraberlik yolunda önemli adım atmıştır.

Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu da bunlara destek olunca başarı kaçınılmaz oluyor. Devre Trabzonspor Medical Park’ın üstünlüğüyle bitti. Kora kor mücadele ikinci yarıda da devam etti. Son periyoda kadar ateş sönmek bilmedi. Sonunu iyi bağlayan olmadığı için müsabaka uzatmalara kaldı.

Aradan sıyrılan taraf Bordo-Mavililer oldu. Çok zor maçtı. Açıkçası hak eden kazandı. Uzatmalar maçın sonucunu tayin etti. Ve maç Trabzonspor Medical Park lehine 97-93 bitti. Bordo-Mavililer play-off'ta üst sıralamada mücadele edeceğinin sinyalini vermiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap