SON DAKİKA



Haber > Spor > Başımızı öne siz eğdiniz, siz kaldıracaksınız!

Başımızı öne siz eğdiniz, siz kaldıracaksınız!

10 Şubat 2016 Çarşamba - 10:36




Hem ligde hem de kupada Bordo-Mavili camiaya büyük hüsran yaşatan Trabzonsporlu oyuncular kalan haftalarda kendine yakıaşanı yapmalı, camianın yüreğin





Trabzonspor üzerindeki karabulutları dağıtmanın formüllerini ararken, yönetim kötü gidişatın nedenlerini masaya yatırdı. Hem lige hem de Ziraat Türkiye Kupası’na havlu atarak, Bordo-Mavili renklere gönül verenlerin başını öne eğen ve Trabzonspor kimliğinden çok uzak bir performans sergileyen futbolcular, artık bundan sonraki süreçte üzerine düşeni yapmalı. Her iki kulvarda yaşattıkları büyük hüsran nedeniyle başını öne eğdirdiği camianın yeniden gönlünü alması için Trabzonspor ruhuna yakışır mücadelesini ortaya koymalı. Gönülden bağlı oldukları kulüplerinin peşinden hesapsızca giden ve başarısı için büyük bir heyecanla kalbi çarpan Trabzonspor’un gerçek sahibi taraftarlarının hiç değilse kalan haftalarda yüzünü güldürmek gibi önemli bir sorumluluk duygusunu taşıdığının futbolcular bilincine varmalı. Kayserispor ile başlayacak galibiyet serisi yakalayarak, üst sıralara tutunma adına verilecek mücadeleden ortaya çıkacak başarılı sonuç, unutulmamalı ki; camianın yüreğine, gelecek için umut tohumları ekecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap