SON DAKİKA



Haber > Spor > Battı balık yan gider

Battı balık yan gider

13 Ocak 2015 Salı - 11:22








Açıklanan resmi borç 368 milyon civarındaymış. Bu rakam, Trabzonspor için telaffuz edilmesi bile zor ve çok büyük bir borç. Borç tablosuna baktığımızda Trabzonspor'un durumu vahimden de öte! Altından nasıl kalkılacak, Trabzonspor nasıl yürüyecek hepsi şu an muamma. Bunlara rağmen insanın aklı yine de bulanmıyor değil. Hal böyle olmasına rağmen, Trabzonspor'u yönetmek için yine millet birbiriyle yarışıyor. Yarışanlara bakıyoruz, bu işin altından kalkamayacakları aşikar. Eee o zaman neyin peşindeler? Neyin hesabını yapıyorlar? Aklımıza şu gelmiyor değil: Trabzonspor'u ele geçirmek isteyenler, nasılsa olan olmuş, biten bitmiş, battı balık yatan gider düşüncesindedirler öyle ya... Bu kadar borcun altına kim girer? Kimler girmek ister?

GEÇ BİLE KALINDI

Burak Gürdal'ın yetkileri alınmış, Serhat Altıncı'nınki ise tırpanlanmış. Oh be nihayet doğru olanı yönetim kurulu geç de olsa uygulamaya sokabildi. Her türlü eleştiriye maruz kalan yöneticiler. Her türlü sıkıntılara göğüs geren yöneticiler. Ekonomik yetersizliğe çare bulacak olan da yöneticiler. Ama parayı alacak, afrayı tafrayı yapıp havasını atacak, buna mukabil aslanlar gibi kartvizitine rütbe takacak yönetimin iş verdiği Burak Gürdal ve Serhat Altıncı. Olacak şey mi? Bir kulübün en önemli gideri transfer kalemleridir. Düşünebiliyor musunuz, transfer yetkisi Gürdal ve Altıncı'ya verilmişti. Yaptıkları ve organize ettikleri transferler de ortada! Yapılan transferler içinde öyle iddialar ortaya atılıyor ki... Neyse şimdilik bu konulara girmeyelim. Yönetim kurulu sonunda doğru yolu buldu ya, buna da şükür!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap