SON DAKİKA



Haber > Spor > Bedel ödemeden forma yok!

Bedel ödemeden forma yok!

24 Temmuz 2014 Perşembe - 11:30




Trabzonspor’da Halilhodzic’in altın kuralları: Enerjini başarı için tüketeceksin. Tabiri caizse canını dişine takıp formayı kapmak için terinin son da





Trabzonspor’da forma savaşı her geçen gün kızışıyor. Bordo-Mavili oyuncular yapılan taktik idmanlarında kora kor bir mücadele ortaya koyarken zaman zaman yürekleri ağızlara getiriyorlar. Sakatlanma uğruna bile olsa Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’ten geçer not almayı kafasına koyan futbolcular bedel ödenmeden formayı alamayacaklarını iyi kavramış durumda. Boşnak teknik adam, forma için talebelerine şu telkinlerde bulunuyor: "Tüm eforunu sarf edeceksin. Enerjini başarı için tüketeceksin. Tabiri caizse canını dişine takıp formayı kapmak için terinin son damlasına kadar mücadele edeceksin." Halilhodzic’in bu motivasyon sözlerinin ardından tüm futbolcuların sıkı bir forma savaşına girdikleri, bu uğurda canla başla mücadele ettikleri gözlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap