SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben Arfa Leicester yolunda

Ben Arfa Leicester yolunda

29 Haziran 2016 Çarşamba - 14:03




Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Hatem Ben Arfa konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Nice başkanı Rivere oyuncunun takımdan ayrılacağını





Geçtiğimiz sezon 17 gol ve 6 asistlik performansıyla Fransa Ligi'ne damga vuran Hatem Ben Arfa'nın önümüzdeki sezon nerede olacağı transfer gündeminin başlıca konularından. Nice ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki futbolcuyu bonservis bedeli vermeden kadrosuna katmak isteyen birçok Avrupa kulübü Ben Arfa'nın kararını bekliyor.

Fenerbahçe'nin de teklif götürdüğü Fransız hücum oyuncusu hakkında dün katıldığı televizyon programında açıklamalar yapan Nice başkanı Jean-Pierre Rivere, Ben Arfa'nın önümüzdeki sezon Nice forması giymeyeceğini açıkladı.

Ben Arfa transferinde oldukça istekli olan Fransız ekibi Lyon'un başkanı Jean Michel Aulas da dün katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı. Yetenekli oyuncunun Lyon'a gelmek istediğini ancak Premier Lig şampiyonu Leicester City'nin bu transferde önde olduğunu açıklayan Aulas, böylelikle Ben Arfa transferinde adı hiç anılmayan Leicester'ı da denkleme soktu.

''Ben Arfa bizim arzumuza, heyecanımıza ve taraftarlarımıza yakın ve onun gerçekten Lyon'a transfer olmak istediğini düşünüyorum. Eğer bize gelmezse, bu Lyon'u istemediği için olmayacak. Bugün Ben Arfa ile iletişime geçen bir kişiyle konuştum ve ona en iyi şartları sunan takımım Leicester City olduğunu söyledi'' diyen başkan Aulas, Ben Arfa'ye son tekliflerini yaptıklarını ve oyuncunun kararının beklediklerini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap