SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş Mario Gomez'i bekliyor

Beşiktaş Mario Gomez'i bekliyor

24 Temmuz 2015 Cuma - 15:41




Rhodolfo’nun ardından Mario Gomez transferinde de sona yaklaşan Siyah-Beyazlılar, Yıldız futbolcuyla ile kulübü Fiorentına arasındaki ekonomik orunlar





Beşiktaş’ta Mario Gomez hareketliliği… Alman futbolcuyla 1 hafta önce görüşen Siyah-Beyazlı yönetim, yaklaşık 4 milyon Euro’luk yıllık ücret karşılığında Alman yıldız ile el sıkıştı. Bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, golcü oyuncu ile Fiorentina arasındaki mali sorunun çözülmesini bekliyor. 

İtalyan ekibinden alacağı 2.5 milyon Euro karşılığında bonservisini talep eden Gomez'in kulübü ile uzlaşmak üzere olduğu öğrenildi. İtalya'ya giden Siyah-Beyazlıların Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, iki taraf arasındaki durumu yakından takip ederken, sorunun çözülmesi halinde 30 yaşındaki futbolcuya imza attıracak. 

Transferinin en geç pazartesi gününe kadar tamamlanması beklenen Alman oyuncunun, Siyah-Beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalaması ve Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap