SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ta gözler Şenol Güneş'te!

Beşiktaş'ta gözler Şenol Güneş'te!

20 Aralık 2021 Pazartesi - 14:55




Beşiktaş’ta Şenol Güneş'in kısa sürede takımın başına geçeceği konuşuluyor.





Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları son hız devam ediyor. Sergen Yalçın ayrılığı sonrasında geniş bir yelpazede hoca arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda, zaman da daralıyor.

Portekiz’in Estoril Kulübü’nün teknik direktörü Bruno Pinheiro’yu takımın başına geçirmek isteyen Beşiktaş, bonservis sorunuyla karşı karşıya geldi. Pinheiro’nun bonservis problemini aşamayan siyah-beyazlılar, Portekizli çalıştırıcıda geri adım atmak zorunda kaldı.

Estoril, Beşiktaş’ın transferine dair yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta boyunca bir kulübün, Bruno Pinheiro ile ilgilendiği yönünde birçok haber çıktı. Estoril’deki profesyonellerin yaptığı iyi işlerin diğer kulüplerin ilgisini çektiğine inanıyoruz. Bruno Pinheiro, 2023 yılına kadar Estoril ile sözleşmesi olan harika bir teknik direktördür. Taraftarlarımız için harika bir sezon geçirmeye yüzde 100 motive olmuş durumdayız” ifadeleri kullanıldı.

Kara Kartal’da B planının devreye gireceği öğrenildi. Şu anda boşta olan Şenol Güneş’in kısa sürede takımın başına geçeceği konuşuluyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ile iyi ilişkileri olan Şenol Güneş’in uygun şartlarda Kara Kartal’ın başına geçmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap