SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşirli’ye ilki yaşattı!

Beşirli’ye ilki yaşattı!

01 Aralık 2017 Cuma - 12:31




Ömer Koç rakiplerine ringi dar ederken kulübü adına ilk altın madalya kazanan sporcu oldu.





Beşirli Boks Kulübü sporcularından 60 kilodaki Ömer Koç, ringi rakiplerine dar ederek altın madalyaya ulaştı. 60 kiloda mücadele eden Ömer Koç, Iğdır’da düzenlenen Büyük Erkekler 3. Grup Türkiye boks şampiyonasında mutlu sona ulaşırken kulübü adına ilk altın madalya kazanan sporcu oldu.

5 gün süren şampiyonada Ömer Koç, çeyrek final müsabakasında Iğdırlı rakibini, yarı finalde Ankaralı sporcuyu finalde de Elazığlı boksörü mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Final müsabakasında zorlanan ve kaşı açılan Ömer, maçı bırakmayıp mücadeleden 4-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

Başarılı boksörün antrenörü Erhan Şentürk, Ömer’in iyi bir şampiyona geçirdiğini belirterek, “Çok iyi hazırlanmıştık. Bunun da semeresini altın madalya kazanarak aldık. Hedefimiz  17-24 Aralık’ta düzenlenecek Türkiye şampiyonası ve sonrasında uluslararası şampiyonluklardır” dedi

Bizleri mutlu etti

Beşirli Boks Kulübü Başkanı Hayrettin Kofoğlu, gençlere spor yapma imkanı sağlarken Ömer Koç aldığı altın madalyayla bize büyük bir gurur yaşatmıştır. Kofoğlu, “Gençlermizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bunun yanında kulübümüz adına katıldıkları şampiyonalarda aldıkları derecelerle bizleri mutlu ediyorlar. Ömer’de altın madalya alarak bizi sevindirdi. İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda Ömer gibi bir çok sporcumuz büyük başarılara imza atacaklar” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap