SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir galibiyet bizi ateşler

Bir galibiyet bizi ateşler

13 Şubat 2016 Cumartesi - 10:12




Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Aytaç Kara, üzerlerindeki maç kazanamama stresini atmaları için bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu vurguladı.





Spor Toto Süper Lig’de Pazartesi günü Kayserispor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılırken, yetenekli futbolcu Aytaç Kara artık hata yapmak istemediklerini söyledi. Bu maçta çok dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Aytaç, “Kazanmak için sahada 90 dakika savaşan bir Trabzonspor olacak. Çünkü galibiyete çok ihtiyacımız var” dedi. Üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini kaydeden Aytaç, “Bunun için bir galibiyet gerekli. Kayserispor karşısında taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Bir galibiyet bizi ateşleyecektir” diye konuştu. Bu arada geçen haftaki Akhisar Belediyespor karşısında forma giymeyen Aytaç, hocasından Kayserispor maçında görev bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap