SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitsin artık bu belirsizlik

Bitsin artık bu belirsizlik

13 Ocak 2017 Cuma - 08:37








BEŞİKTAŞ’A MI GİDİYOR

Trabzonspor’da Mehmet Ekici konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Bir Fenerbahçe, bir Beşiktaş ile adı anılan yetenekli futbolcu için belirsizliğin ortadan kalkmaması Bordo-Mavili taraftarların da canını sıkmaya başladı. Bir an önce Mehmet’in durumunun netleşmesi beklenirken dün oyuncunun Beşiktaş’a gideceği ileri sürüldü. Beşiktaş yönetiminin, Trabzonspor’a, “Mehmet’i şimdi transfer edelim. Sezon sonuna kadar size kiralayalım” önerisinde bulunduğu belirtildi.

BURSA’DA OLMAYABİLİR

Bu teklifin Bordo-Mavili yönetim tarafından kabul edildiği kaydedilirken Mehmet’in babası Hacı Ekici’nin İstanbul’da görüştüğü Beşiktaş yöneticileriyle aradaki pürüzleri giderdiği ifade edildi. Bu gelişmeler karşısında Mehmet’in transferi için girişimlerde bulunan Fenerbahçe’nin ise son bir teklif daha sunacağı ve beklemeye çekileceği seslendirildi. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Mehmet’e kafasının karışık olması nedeniyle Bursaspor maçında şans vermeyeceği öne sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap