SON DAKİKA



Haber > Spor > Bize bıraktığı mirası devam ettireceğiz

Bize bıraktığı mirası devam ettireceğiz

24 Ekim 2013 Perşembe - 09:20




Trabzon ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Kadir Özcan’ın vefatı herkesi derinden üzerken en çok teknik direktörlüğünü yaptığı 1461 Trabzonlu futb





Trabzon ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Kadir Özcan’ın vefatı herkesi derinden üzerken en çok teknik direktörlüğünü yaptığı 1461 Trabzonlu futbolcuları etkiledi. Takım kaptanı Barış Memiş, bu acının tarifinin olamayacağını ifade ederek, “Biz takım olarak kendimizi çok yalnız hissediyoruz. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Ailemizden birisi vefat etse belki de bu kadar üzülmezdik. Hakikaten babamızı kaybettik” dedi. Barış Memiş, “O bizi güzel yerlerde çok başarılı görmek isterdi. Bize bir miras bıraktı. Hepimizi çok geliştirdi. Eminiz ki bundan sonra oynayacağımız tüm maçlarda bizimle olacak. Kelimelerin bittiği yerde onu inşallah uyuduğu yerde rahat uyutacağız. Bize bıraktığı bu mirası elimizden geldiği kadar devam ettireceğiz. Başımız sağ olsun" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap