SON DAKİKA



Haber > Spor > Bizi benimsemeyen gider

Bizi benimsemeyen gider

27 Haziran 2016 Pazartesi - 11:15




Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, “Benim için takım ruhu önemli. Şayet takımda durmak istemeyen, takım ruhunu benimsemeyen takım içinde oyuncu var is





Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, gelecek sezona yönelik umut dolu mesajlar verdi. Kalkavan, “Son 3 sezonunu bizimle tamamlayan ve sözleşmeleri biten bazı oyuncularımız ile yeniden anlaşmak istedik. Tabii bu oyuncularımızın bizi tercih etmesini beklerdik. Çünkü son 3 sezonda Rizespor çatısı altında yaşadıkları bir aile ortamı, ekonomik sıkıntının olmaması ve verilen sözlerin zamanında yerine getirilmesi gibi çeşitli etkenlerin ön plana çıkmasını düşündük” açıklamasını yaptı.

Takım içinde gitmek isteyen dahi olursa göndermeye hazır olduğunu belirten Kalkavan, “Benim için takım ruhu önemli. Şayet takımda durmak istemeyen, takım ruhunu benimsemeyen takım içinde oyuncu varsa onları burada tutmam. Önce bir aile olmak zorundayız. Son 3 sezondur takım içinde ikileme veya futbolcular arasında ayrışım asla yaşanmadı ve Rizespor kurumsal kimliği ile buna asla izin vermez. Önce aile, sonra takım olmak zorundayız. Başarının sırrı kurumsal yapıdan geçmekte” dedi.

Gençleri takibe aldık

ÇAYKUR Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, takıma genç oyuncu takviyesi yapıldığını söyledi. Kalkavan, “Şu ana kadar 4 genç oyuncuyu takıma kattık, bundan sonra alacağımız birkaç tecrübeli isimle birlikte takıma genç oyuncular katmaya devam edeceğiz. Çok zor durumlarda ise bir yıllık veya kiralık hakkımızı kullanmak istiyoruz. Tüm transferlerimizde en az 3 yıllık sözleşme imzalatıyoruz. Bunun zaman zaman sıkıntısını Nika’da ve bazı yabancı oyuncularda yaşamamıza rağmen bu yöntemi seçiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap