SON DAKİKA



Haber > Spor > BJK'den Çaykur Rize'ye uyarı!

BJK'den Çaykur Rize'ye uyarı!

10 Ağustos 2013 Cumartesi - 22:33




Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'la karşı karşıya geldiği Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Siyah-Beyazlı takımın tek golünü, 90. dakikada Pe





Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi Olimpiyat Stadı'nda oynanan hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor karşısından son dakikada bulduğu golle 1-0 galip ayrıldı. 90 dakika boyunca hazır bir görüntü sergileyemeyen Beşiktaş, zaman zaman rakip kalede tehlikeli ataklar yaratsa da son vuruşlarda etkili olamadı. İlk yarıda net bir gol fırsatı yakalayan Olcay Şahan'ın topu direkten dönerken, Fernandes'le Atiba da kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda topu ağlarla buluşturamadı. Mücadelede son saniyelere girilirken ikinci yarıda oyuna dahil olan Pedro Franco, kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselerek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap