SON DAKİKA



Haber > Spor > Boateng atağı

Boateng atağı

01 Nisan 2016 Cuma - 16:57




Sarı-Lacivertlilerin, Milanla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kevin Prince Boateng’le anlaşma üzere olduğu belirtildi.





Fenerbahçe'nin daha önce Galatasaray'ın da istediği Milanlı futbolcu Kevin Prince Boateng ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Gana asıllı futbolcunun menajeri Edoardo Crnjar, geçtiğimiz günlerde, "Bir Türk takımı bizimle ilgileniyor. Anlaşma zemini arıyoruz" demişti. Bu takımın Fenerbahçe olduğu ifade edilirken, yıldız futbolcunun haziran ayında sözleşmesinin bitecek olması, bonservis ücretinin olmaması Sarı-Lacivertli kulüp için son derece cazip bir durum oluşturdu. Boateng'in İtalya Ligi Serie A dışında Bundesliga ve İngiltere Premier Lig tecrübesinin olması da cazibesini arttırıyor. Alman Milli Takımı'nın alt kategorilerinde 20 kez forma giyen Boateng, sonrasında Gana Milli Takımı'nı tercih etmişti. 15 kez Gana Milli Takımı formasını giyen yıldız futbolcu, 2 de gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap