SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo-Mavili taraftar tepkili!

Bordo-Mavili taraftar tepkili!

16 Mart 2013 Cumartesi - 11:39




Spor Toto Süper Ligi’nin 26.haftasında deplasmanda Bursaspor’a 3-2 mağlup olarak tehlikeli bölgeden bir türlü kurtulamayan bordo-mavili takıma, taraft





İnternet üzerinden organize olan taraftarlar Trabzon havaalanına giderek takımın gelmesini bekledi. Bordo-mavili takımın uçağa alana inmesiyle birlikte tepkilerini gösteren Trabzonspor taraftarları yönetim ve futbolcular aleyhinde sloganlar atarak yönetimi istifaya çağırdı. Bordo-mavili taraftarlar “futbolcular ruhsuz, formaları çıkartın, çıplak oynayın“ şeklinde tezahüratlarda bulundular. Bursaspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Mustafa Yumlu'ya yaptığı hareketten dolayı Colman'a büyük tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar “En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" şeklinde slogan attı. Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın taraftarlarla diyalog içine girmesinin ardından yaşananlar büyümeden önlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap