SON DAKİKA



Haber > Spor > Bravo Hatayoğlu'na

Bravo Hatayoğlu'na

14 Nisan 2015 Salı - 10:49








Var mıdır yaptığı işi çıkarsız ve beklentisiz yapan Alaattin Hatayoğlu'ndan başka bir dernek başkanı? Biz olduğuna inanmıyoruz. Adam Trabzonspor için işini gücünü bırakmış, illa da Trabzonspor diyor. Bundan dolayı maddi kaybı çok oldu. Hala da olmakta. Cumartesi günü kendi cebinden, basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı yaptı. Toplantıdaki konu yine Trabzonspor'un dünü, bugünü ve geleceğiydi. Alaattin başkan, sevdası olan Trabzonspor'a bir çıkış yolu bulmak için çalmadığı kapı, gitmediği kimse bırakmadı. Helal olsun başkan Alaattin Hatayoğlu'na! Hani herkes onun gibi duyarlı olabilse...

NEYİ BAŞARACAKSINIZ?

Her defasında mevcut yönetim kurulunun Aralık'ta yapılacak genel kurula kadar devam edeceğini belirtmiştik. Nitekim yöneticiler de bunu inkar etmiyorlar. İşte Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan açık ve net ifade ediyor: "Süreyi tamamlayacağız." Allah aşkına daha ne desinler? Madalyonun diğer yüzüne bakarsanız, Yakup Aslan'a şöyle bir soru yöneltelim: Sürenizi tamamlayınız, buna eyvallah. Merak ediyoruz, sonunda elinize ne geçecek? Trabzonspor'u şampiyon mu yapacaksınız? Veya borçları mı sıfırlayacaksınız? Hadi bunlar da olmadı diyelim. Birlik beraberlik ve bütünlüğü mü sağlayacaksınız? Sahi devam etmeniz halinde neyi başarmış olacaksınız?

SAKIN KAÇIRMAYIN!

Bugün saat 15.00'da Trabzon Amatör Küme'nin kalbinin attığı Yavuz Selim sahasında, Zağnosspor ile Maçkaspor karşı karşıya geliyor. Play-off maçlarının bitmesine 4 hafta kala, bu müsabaka tam bir final niteliğinde. Bizden söylemesi, bu maçı sakın kaçırmayın! Zağnosspor ve Maçkaspor arasında oynanacak maçta heyecanın zirve yapacağına inanıyoruz. İki takımdan hangisi galip gelecekse şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap