SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu forma ağırdır

Bu forma ağırdır

27 Temmuz 2016 Çarşamba - 10:10




Genç oyuncular arasında dikkat çeken isimlerin başında gelen Yusuf Yazıcı, kendisine sunulan şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını vurgulad





Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, giydiği formanın hakkını en iyi şekilde vermeye çalışıyor. Antrenmanlarda Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından sürekli övgüler alan Yusuf, kendisine sunulan şansı iyi kullanmaya çalışıyor. Yusuf, “Bu forma her futbolcuya nasip olmaz. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. İnşallah emeğimizin karşılığını alacağız” diyor. 

Trabzonspor formasının ağırlığını bildiğini hatırlatan Yusuf, teknik direktör Ersun Yanal’ın özellikle genç oyuncularla çok ilgilendiğini belirterek, “Hocamızın yanı sıra takımdaki büyüklerimiz de bize hep destek oluyor. Onların bu güveni bizleri kamçılıyor. İnşallah giydiğimiz formanın hakkını vereceğiz. Bu formaya layık olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar her şey güzel gidiyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap