SON DAKİKA



Haber > Spor > Bugün sahada yaşananlar...

Bugün sahada yaşananlar...

21 Şubat 2016 Pazar - 21:37




Trabzonspor, Galatasaray karşısında Hakem Deniz Ateş Bitnel’in kararları ile mağlup oldu.





İşte Bosingwa'nın maç sonu açıklamaları: “Maalesef bugün buraya gelip Galatasaray’ı canı gönülden tebrik ederek başlamak isterdim. Galatasaray’ın böyle bir galibiyeti ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Maalesef ben bugün Galatasaray’ın aldığı galibiyeti değerlendiremeyeceğim. Bugün sahada yaşananlar tam bir utanç vesilesiydi. Galatasaray’ı ayırmak lazım onların suçu yok. Olayların bugüne gelmesini sağlayan neden olan kişiler memnundur. Bizim bur kulübümüz var çok değerli bir kulüp. İnsanlar bu kulübe saygı göstermesi gerekiyor. Ama maalesef bugün bunları hiç yapmayan, bunlarla alakalı adım atmayan olaylar izledik. Maalesef maç değerlendirmem bu şekilde olacak.”

İkinci golden sonra bordo-mavili oyuncuların topa müdahale etmemesine ise Bosingwa, “Futbol bu ülkede insanlar için eğlence şova.. Buraya gelen taraftarlar keyif almak isterler. Burada olanlar veya izleyenler keyif almadılar. Maçın seyri değişik bir şekilde gelişti. Bizim de bu yapılanlara karşılık vermek istemedik. Buraya gelen insanlara güzel ve adil bir şov izletmek istiyoruz. Buraya gelen insanlar bunu izleyemedi. Bizim soyunma odamızda olayın şokunu yaşayan arkadaşlarımız var. Ama bu şekilde olması bizim için de şaşırtıcı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap