SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Galatasaray'da kalıyor

Burak Galatasaray'da kalıyor

14 Nisan 2014 Pazartesi - 16:21




Galatasaray, Burak Yılmaz'la sözleşmesini uzatıyor. Sarı-kırmızılılar golcü futbolcusuyla 2+1 yıllık yeni mukavele imzalayacak.





Galatasaray Burak Yılmaz’ın sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatıyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezonki formuyla hayal kırıklığı yaratan Milli golcüyle 2 yıl daha bulun mukavelesinin üzerine 2-1 yıl daha uzatma kararı aldı. Başkan Ünal Aysal ile sözlü olarak anlaşmaya varan Burak, sezon sonunda resmi imzayı atacak. İtalya’n ekiplerinden golcü futbolcu için 10 milyon euroluk resmi bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Başkan Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan’ın, Fiorentina’nın cazip teklifi ardından Burak’ın, “Benim tercihim Galatasaray’da kalmak. Çünkü burada kendimi huzurlu hissediyorum” ifadelerini kullandığı kaydedildi. Bu sözlerinin özellikle Başkan Aysal’ı çok etkilediği bildirildi. Galatasaray ayrıca Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da sözleşmelerini uzatacak. Önümüzdeki günlerde Başkan Ünal Aysal ile Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da bir araya geleceği ve sözleşmelerini uzatmak için görüşmelere başlayacağı belirtilirken iki futbolcunun da 3 sezon daha sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap