SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük yemin!

Büyük yemin!

19 Şubat 2016 Cuma - 10:45




Kaptan Onur ve Bosingwa'nın motive ettiği oyuncular, “Sezon başından beri taraftarımızı çok üzdük. Büyük bir maç kazanarak onları mutlu edelim. İstanb





Trabzonspor'da tek hedef Galatasaray galibiyeti... Kayserispor galibiyetiyle hayata dönen ve hava yakalayan Trabzonspor, artık sadece Galatasaray maçını düşünüyor. Bordo-Mavililer, Arena’daki zorlu 90 dakika öncesi 3 puana şartlandı. Teknik direktör Hami Mandıralı bu maçla ilgili öğrencilerine uyarılarda bulunurken, kaptan Onur Kıvrak ve Bosingwa’nın önderliğindeki oyuncular da idman harici zamanlarda sürekli konuşup, birbirlerini motive ediyor. Bordo-Mavili futbolcular, “Kayserispor maçında iyi oynadık, galip geldik, taraftarımız bizi stattan çıkana kadar alkışladı. Sezon başından beri onları çok üzdük. Galatasaray karşılaşması önemli bir fırsat. Büyük bir maçı kazanıp taraftarımızı mutlu edelim. İstanbul’dan mutlaka 3 puanla dönelim. Taraftarımız için kazanalım” diyerek adeta zafer yemini etti.

‘Yorgun olacaklar...’

Yabancı oyuncularla iletişim kurma görevini üstlenen Bosingwa, özellikle Lazio ile maç yapan Galatasaray’ın yorgun bir şekilde sahaya çıkacağına dikkat çekti. Portekizli yıldız futbolcu, “Rakibimizden daha fazla koşup, daha fazla mücadele edersek kazanmamamız için hiçbir neden yok” dedi. Trabzonspor’un hocası Hami Mandıralı da tüm planlarını 3 puan üzerine yapıyor. 47 yaşındaki teknik adam, Arena’da önde pres yaparak Galatasaray’ı bozguna uğratmayı planlıyor.            

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap