SON DAKİKA



Haber > Spor > Cahit Erdem; ''Gelişmeleri takip ediyoruz''

Cahit Erdem; ''Gelişmeleri takip ediyoruz''

06 Ağustos 2018 Pazartesi - 12:03




ASKF Başkanı Erdem ‘’Amatör kulüplerimizin sorunları ile ilgili raporu hazırlayıp taban birlikleri ve Trabzonspor olarak imza altına aldık ve Milletve





Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem; ''Öncelikle şunu söyleyeyim Millet Parkı içinde Yavuz Selim sahası yeniden inşa edilecek ve Avni Aker’in olduğu yere yapılacak. Yeni yapılacak olan Yavuz Selim sahası için birçok eksikler olacak. Bu eksikler, öncelikle zeminin sentetik olması gerekiyor. Çünkü yılda 600’e yakın maç oynanıyor. Tel örgü sorunun giderilmesi lazım. Gece aydınlatmasının yapılması lazım ve son olarak 50 tane kulübümüzün malzemelerinin koyduğu ve idman için hazırlandık lar soyunma odasının olması gerekiyor. Bu sorunlar ile ilgili raporu hazırlayıp taban birlikleri ve Trabzonspor olarak imza altına aldık ve Milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve Toki’ye gönderdik. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.'' dedi.

ASKF Başkanı Erdem: ''Şuanda maalesef maçları oynayacak sahamız kalmadı. Amatör Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Akyazı’da iki sahanın arasındaki bölüme tribün ve soyunma odaları için eski Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’tan, gerekli sözü aldık.50 milyona yakın ödenek göndermişti. Sontaj çalışmaları bitti. İvedikle ihalenin yapılması için yetkililer acele etmelidir. Akyazı’daki iki sahanın arasına tribün yapıp altına soyunma odaları yapacağız. Akyazı’daki sahası Yavuz Selim sahası yapılana kadar bizim için can damar olacak ve ihtiyaçlarımızı karşılayacaktır.'' diye konuştu.

Haber: Mert YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap