SON DAKİKA



Haber > Spor > Çalımbay'ın derdi büyük

Çalımbay'ın derdi büyük

11 Kasım 2013 Pazartesi - 09:25




Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Karabükspor’a 2-1 mağlup olarak kötü gidişini sürdüren Ç.Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay bu duruma ç





Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Karabükspor’a 2-1 mağlup olarak kötü gidişini sürdüren Ç.Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay bu duruma çare arıyor. Her maç sonunda elindeki kadro ile yapabildiğinin en iyisini yaptığını söyleyen Çalımbay, sakat oyuncuların çokluğundan yakınıyor. Karabük karşısında bu sorunun nüksettiğini kaydeden deneyimli teknik adam, ligin 12. haftasındaki Kayseri maçına kadar bu sorunu çözme düşüncesinde. Lige verilen aranın en çok kendilerine yarayacağını dile getiren Çalımbay, "Önemli olan, sakat arkadaşlarımızın bir an önce takıma dönmeleri. Bu arkadaşların takıma dönmeleri kadro derinliğimizi artıracaktır. Ligin ilk 4 haftasındaki kadroyu sakatlıklar nedeniyle oluşturamıyoruz. Sakatlıkların geçmesi ve kadro derinliğinin oluşmasıyla kaybettiğimiz puanları telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap