SON DAKİKA



Haber > Spor > Caner Erkin İnter'e erken veda ediyor!

Caner Erkin İnter'e erken veda ediyor!

21 Ağustos 2016 Pazar - 13:31




Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak İnter'e imza atan Caner Erkin yeni teknik adam Frank de Boer tarafından kadroda düşünülmüyor.





Caner için İtalya macerası sona ermek üzere. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmayıp İtalya Serie A’ya giden Caner Erkin, o dönemki teknik adam Roberto Mancini’nin isteği üzerine Inter’e imza atmıştı. Hazırlık maçlarında vasat bir görüntü sergileyen milli futbolcu, yine de Mancini’nin ilk 11 planlarında kendisine yer bulmuştu.

DE BOER DÜŞÜNMÜYOR

Mancini tarafından forma şansı verilen Caner için rüya erken bitiyor. Hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar, sezon başlamadan Inter’de Mancini gönderilirken yerine Hollandalı Frank de Boer geldi. Bu değişiklik Caner Erkin’in İtalyan ekibindeki yerini tehlikeye soktu. Takımın yeni patronu De Boer’in Caner Erkin’i ilk 11’de düşünmediği öğrenildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre De Boer, milli futbolcunun bölgesinde Davide Santon’u oynatmaya karar verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap