SON DAKİKA



Haber > Spor > Caner Erkin'e Mancini şoku!

Caner Erkin'e Mancini şoku!

25 Temmuz 2016 Pazartesi - 11:27




İtalyan basınında yer alan habere göre; İnter, Mancini'nin görevine son vermeye hazırlanıyor.





Inter'de Roberto Mancini dönemi sezon başlamadan sona erebilir. İtalyan basınının önde gelen spor gazeteleri, mavi-siyahlı kulübün, deneyimli teknik adamla birkaç gün içinde yollarını ayırabileceğini öne sürdü.

İNTER MANCİNİ'NİN GÖREVİNE SON VERECEK

Corriere dello Sport ve La Gazzetta'ya göre; başkan Erick Thorir ile tartışan Roberto Mancini'nin görevine kısa süre içinde son verilecek. İtalyan basınına göre; Inter yönetimi Mancini ile yapılması düşünülen transferler ve kadro planlaması hakkında ters düştü. İddialara göre; Inter'i geçtiğimiz ay satın alan Çinli şirket, gençlere yatırım yapılmasını isterken, Mancini deneyimli oyuncuların kadroya katılması yönünde rapor verdi. Mancini yönetimindeki Inter, geçtiğimiz sezonu 4. tamamlamıştı.

2013-2014 sezonunda Galatasaray'da görev yapan Roberto Mancini, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımdan Felipe Melo'yu transfer etmişti. İtalyan teknik adam bu sezon da Fenerbahçe'den Caner Erkin'i kadroya katmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap