SON DAKİKA



Haber > Spor > Claude Puel Trabzon’un radarında

Claude Puel Trabzon’un radarında

13 Nisan 2016 Çarşamba - 09:45




Fransa’nın dev kulüpleri Lyon, Monaco ve Lille’de görev yapan ve şuanda Nice’yi çalıştıran 54 yaşındaki teknik adam Trabzonspor’un radarına girdi. Bor





Trabzonspor, teknik direktör adayı konusunda rotasını Fransa’ya çevirdi. Şimdiye kadar bir çok ismi gündemine alan Bordo-Mavili yönetimin şu anda Nice’de görev yapan Claude Puel ile ciddi bir biçimde ilgilendiği öğrenildi. 54 yaşındaki deneyimli hoca, Fransa’nın önemli ekiplerinden Lyon, Lille ve Monaco’da görev yaparken, Karadeniz ekibinin transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı bildirildi.

İlk kez Fransa dışına çıkmaya sıcak bakan Puel’in de Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı. Önümüzdeki günlerde Karadeniz ekibinin kurmaylarıyla bir araya gelmesi beklenen deneyimli teknik adamın, Trabzonspor’un teklifine ‘evet’ demesinin yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor. Ancak Bordo-Mavili yönetim her ihtimali göz önünde bulundurarak, yapılacak görüşmede olası bir pürüz yaşanması halinde ise rotasını bu kez Braga’ya çevirecek. Karadeniz ekibi Portekizli teknik adam Paulo Fonseca ile temasa geçerek işini bitirecek.

Monaco’da Şampiyonluk yaşadı

Futbolu bıraktıktan sonra Monaco’da yardımcı antrenörlük ve genç takım teknik direktörlüğü yapan Puel, ilk profesyonel teknik direktörlük deneyimini 1999-2001 yılları arasında, daha önce futbol oynadığı AS Monaco FC'de yaşadı. 1999-2000 sezonunda takımı şampiyon yapmasına rağmen, 2000-2001 sezonunda ligi 11. sırada tamamladığı için takımdan gönderildi. 2002-2008 yılları arasında Lille OSC'yi çalıştırdı. 6 Temmuz 2008 tarihinde Alain Perrin'in yerine Olympique Lyon teknik direktörlüğüne getirildi. Ancak alınan kötü sonuçlar nedeniyle Puel, takımıyla karşılıklı sözleşmesini feshetti. Deneyimli teknik adam 2012’den bu yana Nice’nin teknik direktörlüğünü yapmakta. Futbolculuk döneminde 17 yıl Monaco forması giydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap