SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok köklü degişiklikler yapacağız

Çok köklü degişiklikler yapacağız

24 Nisan 2017 Pazartesi - 10:37




ASKF başkan adayı Hüseyin Balaban, ASKF’de gereksiz topluluk olduğunu, yapacakları birçok kural değişikliğiyle temizliğe gideceklerini söyledi.





1Mayıs tarihinde yapılacak olan ASKF Olağan Genel Kurulu öncesi başkan adaylarından Hüseyin Balaban ve yönetim kurulu gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Miraç Özağcı ve İdari Koordinatör Selim Şener’e göreve gelmeleri durumunda tüzükte yapılacak değişikliklerden bahsettiler. Başkan adayı Balaban, “Tüzüğümüzü değiştireceğiz. İki dönem kuralı getireceğiz. Üst

üste iki dönem görev yapan başkan görevinden ayrılacak. Kulüplerinde üye olmayan hiç kimse delege olmayacak. Bunun yanında tüm takımlara kol kanat gerip, yılda 5-6 kez başkanlarıyla bir araya gelip sorunlarını dinleyeceğiz” dedi. Başkan adayı Balaban’ın listesinde yer alan Şaban Bülbül ise, “TFF Bölge Müdürü tüm spor kulüplerine eşit mesafede davranması gereken bir makamdır. Mevcuttaki makam sahibi arkadaşımız tüm kulüpleri arayıp mevcut

ASKF seçimlerinde taraf olduğunu göstermiştir. Bununla ilgili gerekli yerlere şikayet dilekçemizi gönderdik. Tarafsız olması gerekenler tarafsızlıklarını yitirdikleri zaman o makamı derhal terk etmeliler. Futbol İl Temsilcisi de tehditle beraber yıldırma politikası yapmakta. Yeni dönemde inşallah TFF Bölge Müdürü ve İl Temsilcisi tarafsız olur” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap