SON DAKİKA



Haber > Spor > Derbide kazanan yok: 2-2

Derbide kazanan yok: 2-2

19 Aralık 2021 Pazar - 21:02




Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı karşılıklı gollerle 2-2 sonuçlandı.





Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında müthiş bir derbi oynandı. Lider Trabzonspor’un 15 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe ile 18 puan arkasında kalan Beşiktaş 'ın kapışmasında iki devin de hedefi derbiyi kazanıp havaya girmek ve Trabzonspor'un farkı açmasını engellemekti. Ancak planlar tutmadı. Mücadele nefes kesti, gol düellosu şeklinde geçti. 

13'te Fenerbahçe süperstarı Mesut Özil'in penaltısıyla güldü, 24'te Beşiktaş'ta sahneye eski Fenerbahçeli Josef de Souza çıktı. 29'da Mergim Berisha bir kez daha Sarı-Lacivertliler'i öne geçirse de 59'da Josef müthiş bir kafa vuruşuyla skoru yeniden dengeledi. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla zirvenin 14 puan gerisinde kalan Kanarya'da teknik direktör Vitor Pereira'nın koltuğu iyiden iyiye sallanmaya başladı. Zirvenin 17 puan ardında kalan Beşiktaş ise Önder Karaveli yönetiminde çıktığı 2. maçında toplamda 4 puan çıkardı. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap