SON DAKİKA



Haber > Spor > Derin Trabzon'a teslim olmayız

Derin Trabzon'a teslim olmayız

29 Haziran 2014 Pazar - 11:49




Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek çıktı ve çarpıcı ifadeler kullandı.





Başaran, "Trabzon'da bir grup var. Sanki ne yapacağımızı, nasıl yöneteceğimizi onlara soracağız. Biz bunda yokuz. Derin Trabzon'a asla teslim olmayız. Başkanımız Hacıosmanoğlu'nun da sonuna kadar arkasında duracağız" dedi. Başaran, "Trabzonspor'un Başbakanımız ile yakın ilişkiler içinde olduğu söyleniyor. Geçmişte Mesut Yılmaz devreye girerek kulübün borcunu yapılandırdı. Bunlar normal şeyler. Mesela Beşiktaş, isim hakkını 75 milyon dolara sattı. Biz de Akyazı'da bunu amaçlıyoruz. Özellikle Başbakanımızın bu yönde desteği olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Asbaşkan Başaran, şöyle devam etti: "Bu hedefe de ulaşacağımıza inanıyoruz. Öncelikle yabancı fazlalılığını azaltmaya çalışıyoruz. Yerli transferlerden sonra yabancı transferlerle birlikte iyi bir kadro kuracağız. Başarılı olmanın temel şartı, futbolcu, teknik kadro, yönetim kurulu ve taraftarın birleşmesidir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap