SON DAKİKA



Haber > Spor > Dev adamların boynu bükük

Dev adamların boynu bükük

04 Şubat 2016 Perşembe - 10:26




Karşıyaka karşısında alınan farklı yenilginin üzüntüsü yaşanıyor Trabzonspor Medical Park’ta Karşıyaka karşısında alınan farklı yenilginin üzüntüsü ya





EuroCup 2. Tur K Grubu’nda evinde Pınar Karşıyaka’ya farklı mağlup olarak, Eurocup Son 16’ya yükselme şansını oldukça zora sokan Trabzonspor Medical Park’ta büyük bir üzüntü yaşanıyor. Coşkulu taraftar desteğini arkasına almasına rağmen İzmir ekibi karşısında sahada pek varlık gösteremeyen ve salondan hiç ummadığı bir sonuçla ayrılan Bordo-Mavililer’de hayal kırıklığı hakim. Başkan Abiş Hopikoğlu Pınar Karşıyaka karşısında bu sezonun en kötü oyununu sergilediklerini dile getirerek, “Böyle olunca da acı son bizim için kaçınılmaz oldu. Böyle bir sonucu aklımızın ucundan dahi geçirmiyorduk. En büyük üzüntümüz bizleri kritik bir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza galibiyet hediye edememiz oldu” şeklinde konuştu.

Markovic özür diledi

Seyircisinin önünde Pınar Karşıyaka’ya 76-43’lük farklı bir mağlubiyet alan, ikinci periyotta saha içinde "0" isabetle oynayan Trabzonspor'da koç Nenad Markovic özür diledi. Bordo- Mavililer’in başantrenörü yaptığı açıklamada, "Böyle bir yenilgiden sonra konuşmak zor. Karşıyaka’yı tebrik etmek ve salona gelen taraftarımızdan özür dilemek istiyorum. Çok önemli bir maçta, beşinci dakikadan itibaren sahada tamamiyle kaybolduk. Birçok bahane üretebiliriz, ancak bir koç olarak bu performansa bir bahanem yok" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap