SON DAKİKA



Haber > Spor > Douglas çıldırttı!

Douglas çıldırttı!

13 Şubat 2016 Cumartesi - 15:30




Bordo-Mavili takımda Douglas Teixeria herkesi çıldırttı.





İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin, Trabzonspor’a transfer ettiği en pahalı ve en yetersiz isimlerden biri olan Douglas Teixeria herkesi çıldırttı. Oynadığı tüm maçlarda yaptığı büyük hatalar sonucu Bordo-Mavili ekibin çok sayıda gol yemesine sebep olan Brezilyalı stoper, Akhisar Belediyespor maçında da önce penaltıya sebebiyet vermiş, sonra da gereksiz yere kırmızı kart görerek takımı adeta sabote etmişti. Takımın en kötü stoperi Douglas, son olarak da idmanda yeni transfer ve son maçın ender başarılı oyuncularından biri olan Muhammet Demir’i sert bir müdahale ile sakatlayınca bardağı taşırdı.

SANKİ TAKIMI SABOTE EDİYOR

Yapılan çift kalede hiç gereksiz yere Muhammet Demir’e arkadan çift dalan ve ayak bileğine çok sert darbe vurarak sakatlanmasına sebep olan Douglas’ın arkadaşından özür bile dilememesi, şaşkınlık yarattı. Muhammet’in sakatlığının ardından hemen sonra tüm futbolcuların olay gerine gitmesine karşın, Brezilyalı oyuncunun sırtını dönüp gitmesi, “Bu oyuncu Trabzonspor’u sabote etmek için mi hareket ediyor? Maçlarda takımın yenilmesi için adeta özel çaba harcaması yetmiyor gibi, takım arkadaşını sakatlıyor ama bir özür bile dilemiyor” şeklinde tepkilere neden oldu.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap