SON DAKİKA



Haber > Spor > Dış dünyaya kapılar kapandı

Dış dünyaya kapılar kapandı

20 Ocak 2015 Salı - 13:32




Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak girmek isteyen Trabzonspor dış dünyaya kapılarını kapattı.





Teknik direktör Ersun Yanal, fizik ve taktik yönden takımı üst seviyeye çıkarmak için yoğun çaba harcıyor. Devre arası hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 23 Ocak Cuma günü evinde konuk edeceği Sivasspor maçı hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüyor. Devre arası hazırlık dönemini sakat ve milli takım kamplarında bulunan oyuncular nedeniyle eksik sürdüren teknik direktör Ersun Yanal ise mevcut kadrodaki oyuncularını taktik ve fizik olarak tam kapasite hazırlamaya çalışıyor. Ligdeki istikrarsız performansını sonlandırmak ve Sivasspor maçıyla yeniden yükselişe geçmek için kolları sıvayan Karadeniz ekibi, taraftarı önünde alacağı galibiyetle geriye düştüğü zirve yarışında yeniden moral bulmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap