SON DAKİKA



Haber > Spor > Dubai'de transfer görüşmesi

Dubai'de transfer görüşmesi

29 Mart 2016 Salı - 16:31




Sarı-Lacivertlilerin büyük umutlarla transfer ettiği ancak hayal kırıklığına uğradığı Diego Ribas’ın, tatil için gittiği Dubai’de transfer görüşmesi y





Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira'nın önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Brezilyalı orta saha Diego Ribas, tatil için gittiği Dubai'de transferi için de temaslarda bulunuyor. Takımın en pahalı isimleri arasında yer alan ancak performansı kazancıyla ters orantılı olan 31 yaşındaki futbolcunun, milli arada ailesi ile tatil için gittiği Dubai’de lüks bir otelde kaldığı ve tüm masrafların şehrin önemli takımlarından birinin karşıladığı ileri sürüldü. Bu takımın Brezilyalı oyuncuyu gelecek sezon kendilerinde forma giymesi için ikna etmeye çalıştığı bu sebeple de bu hamleyi yaptığı belirtildi. Sarı-Lacivertliler, sözleşmesinin son senesine girmeye hazırlanan Brezilyalı futbolcusunu, talibi varken yüksek fiyata satmayı hedefliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap