SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtspor hedefe yürüyor

Düzyurtspor hedefe yürüyor

10 Şubat 2016 Çarşamba - 01:27




BN Düzyurtspor Asbaşkanı Turgay Genç, “İçeride ve dışarıda kazanmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreci en iyi şekilde geride bırakıp, bu dönem sonunda





Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurt’ta Tekirdağspor karşısında alınan üç puanın sevinci yaşanırken, Asbaşkan Turgay Genç ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı Zonguldak Kömürspor karşısında da sürdürmeyi arzuladıklarını ifade etti. Genç, “Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bu ligde özellikle de deplasmanda maç kazanmak çok zor. Kaliteli ayaklarımız var. Sonuca etki ediyorlar ve maçları kazanmaya devam ediyoruz. Takımımız koymuş olduğu hedef doğrultusunda elinden geleni sahaya yansıtıyor” dedi. İkinci yarıdaki başarılı sonuçların takımda olumlu bir hava oluşturduğunu belirten Genç, “İnşallah içeride ve dışarıda kazanmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 4-5 haftalık periyot bizim için çok önemli. Bu süreci en iyi şekilde geride bırakıp, bu dönem sonunda zirvede olmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap